Drugi o nas
- Decanter, Oktober 2017

- Andrew Jefford za revijo Decanter o prvem mednarodnem Master Classu o rebuli.
Naši rebuli je namenil 93 točk.
Članek v Decanterju -->
Ocena naše rebule -->
- Gardini Notes, Oktober 2017

- Luca Gardini, 2010 World Best sommelier
je na prvem mednarodnem Master Classu "Brda Home of Rebula"
ocenil briške Rebule, med njimi tudi našo.
Več -->
- Revija Vino, št. 1 / 2013

- Slovenska revija za ljubitelje vina,
kulinarike in drugih užitkov.
Več -->
- Sommelier Journal, oktober 2011

- Sommelier Journal je revija, ki jo za vinske strokovnjake
pripravljajo vinski strokovnjaki.
Več -->
- Sommelier Journal, april 2011

- Sommelier Journal je revija, ki jo za vinske strokovnjake
pripravljajo vinski strokovnjaki.
Več -->
- The Art and Design
of Contemporary Wine Labels, 2010

- Knjiga o oblikovanju sodobnih vinskih etiket.
Več -->
- Top 50 vinarija EX-YU, 2010

- Revija Wine Style v knjigi predstavi svoj izbor
50 najboljših kleti iz držav nekdanje Jugoslavije.
Več -->
- Wine Report 2009

- Wine Report je vodič po vinih, ki ga piše Tom Stevenson
s skupino regionalnih vinskih poznavalcev.
Več -->
- Revija Vino, št. 4 / 2009

- Slovenska revija za ljubitelje vina,
kulinarike in drugih užitkov.
Več -->
- Wines of Slovenia, 2008

- 60 najboljših slovenskih vinarjev po izboru Dr. Julija Nemaniča
Več-->
- Der Feinschmecker, št. 1 / 2007

- Nemška revija o vinu.
Več -->
- Hugh Johnson 2006

- Hugh Johnson 2006 - Il Libro dei vini 2006.
Več -->
- Wine Report 2006

- Wine Report je vodič po vinih, ki ga piše Tom Stevenson
s skupino regionalnih vinskih poznavalcev.
Več -->
- Wine Report 2005

- Wine Report je vodič po vinih, ki ga piše Tom Stevenson
s skupino regionalnih vinskih poznavalcev.
Več -->
- Wine Report 2004

- Wine Report je vodič po vinih, ki ga piše Tom Stevenson
s skupino regionalnih vinskih poznavalcev.
Več -->